About

 

Velkommen!

Mitt navn er Silje Janett, jeg er 86-modell og bor i Drammen med min kjære samboer. Mine interesser er foto, fitness, interiør og reiser. Jeg elsker å oppleve nye ting og har gjerne kameraet med meg som følgesvenn på ferden. Jeg er en kreativ sjel som er litt over gjennomsnittet interessert i interiør. Noe som passer bra siden vi er på utkikk etter ny bolig om dagen. Om det blir å bygge selv eller flytte inn i noe ferdig gjenstår å se.

Jeg er også glad i å være aktiv og for et år siden begynte jeg å leke litt med tanken om å stille i Bikinifitness, altså sette meg et mål med treningen. Jeg blir nemlig veldig fascinert av hva folk får til med viljestyrke og pågangsmot, derfor etter å ha fundert på det en stund bestemte jeg meg for å prøve å gå for å stille i min første bikinifitness konkurranse i 2018. Det kommer til å bli blod, svette og tårer, men man vet aldr hva man får til før man prøver! Med andre ord er det mye spennende som skjer fremover så jeg håper dere vil være med på reisen.

Takk for at du titter innom ♥

 

**************************************

 

Hello and welcome to my blog!

My name is Silje Janett, I live in Drammen, Norway with my boyfriend. I am passionated about photography, fitness, interior and new adventures. I love to be creative and I am always looking for a new project to work on.

We are currently on the look out for a new home, time will show if we are going to build it ourselves or we will buy a new house. I am also working towards competing in bikinifitness. In other words 2018 will be an exiting year! 

Thanks for stopping by, I hope you like my blog posts and will visit again ♥

 

CONTACT:

silje_janett@hotmail.com

INSTAGRAM

FACEBOOK

SNAPCHAT: silje_janett

Foto: Pia Rothmann

Leave a Reply