Fitness 15. januar 2018

Bad days build better days

Hallo flotte folk! Da viser kalenderen 2018 og vi er et stykke inn i januar alt. Håper alle har hatt en fin juleferie og nyttårsfeiring! Det har vært stille fra meg en stund, som dere har jeg hatt juleferie, men kanskje litt annerledes enn jeg i utgangspunktet så for meg. Som nevnt i forrige innlegg har desember vært preget av sykdom. Det skulle vise seg at denne betennelsen i kroppen var vanskelig å bli kvitt, men endelig ser det ut til at det går riktig veien. Noe som er på tide etter 6 uker i ro.

Men siden jeg har måtte vært lenge i ro har jeg hatt god tid til å tenke… Jeg føler kanskje prioriteringene mine har endret seg en del den siste måneden. Målet for 2018 var/er å stille i bikinifitness. Nå som jeg faktisk ikke har kunne trent på to måneder som følge av denne betennelsen er jeg ikke sikker på om det lenger er mulig å nå uttak i Mai. Du tenker at man kan bare utsette det, og at drømmen ikke trenger å være over, det er helt sant, men samtidig har prioriteringene mine som sakt endret seg litt. Når du ikke har kunnet bevege deg uten smerte på nesten to måneder blir fokuset mer på å bli frisk og kunne returnere til et normalt hverdagsliv igjen.. For meg er det blitt mye viktigere å komme tilbake til å ha en funksjonell kropp enn å kunne delta i en konkurranse. Ja jeg har fortsatt drømmen om å kunne delta i en bikinifitness konkurranse, men jeg merker at det har ikke første prioritet lenger. Nå er prioriteten bare å komme seg opp av sofaen og få lov til å begynne å trene igjen og ikke minst delta i sosiale sammenhenger. Det har vært tøft å ikke kunne være så mye med venner og ikke kunne delta på det man har hatt lyst til.

Heldigvis begynner ting endelig å se lysere ut og det er håp om å være tilbake på trening og sosial livet snart. Jeg kommer ikke til å stresse eller gi meg selv dårlig samvittighet for at jeg er tilbake til start på treningsfronten. Ting får bare ta den tiden det tar, enten rekker jeg uttak eller så gjør jeg det ikke. Jeg skal uansett kun trene for å finne tilbake til formen og bli sterkere. Som sakt funksjonell kropp er det som er viktigst for meg nå om dagen.

Ellers må jeg rette en stor takk til vennene mine som har sjekket innom hvordan det går, sendt bekymrede meldinger og holdt meg med selskap. Ikke minst er jeg veldig takknemlig for E ♥ som både har vært hjemme sammen med meg og ordnet opp med alt som måtte gjøres. Jeg kunne nemlig ikke blitt syk på et verre tidspunkt enn midt opp i kjøkken oppussing, men uten min hjelp ble kjøkkenet ferdig til jul og vi er kjempe fornøyd. Kommer et eget kjøkken innlegg senere. Det har kanskje ikke vært den mest spennende jula for oss, vi har vel runnet både internett og Netflix føles det som, så tror det blir mye på farten fremover når jeg endelig er på bena igjen for vi begge er ganske lei sofa og husets fire vegger. Godt vi har både reise i februar og april å se frem til etter en litt kjedelig vinter.

Ønsker dere en fin dag ♥

 

Foto av meg: Pia Rothmann

 

 

 

Leave a Reply