Fitness 11. desember 2017

Baby it´s cold outside

Endelig mandag! Her har helga gått med til oppussing av kjøkkenet så det å komme på jobb i dag er en befrielse skal jeg si dere. Men det blir så bra med nytt kjøkken!! Gleder meg til vi kan lage vårt første måltidet der, forhåpentligvis blir det på fredag eller lørdag hvis alt går etter planen. I dag begynner håndverkerne å komme så derfor har vi stresset på med å rive gulvfliser, male tak, få på plass veggplater og legge nytt gulv.. Phu.. Tror vi begge er enig om at etter denne helgen er vi ennå mer giret på å enten flytte inn i noe helt nytt eller bygge fra start, vi er passe lei av oppussingsobjekter.

Typisk var det at den dagen vi måtte ha både dører og vinduer oppe under deler av oppussingen våknet vi opp til -10. Det har vel ikke vært en dag så langt i vinter som har vært så kald! Jeg som er ekstremt frysepinne trodde jeg skulle fryse i hjel til tross for at jeg hadde på meg ull. På et tidspunkt er jeg sikker på at jeg begynte å bli blå på leppa. Normalt sett blir man varm av å holde på med oppussing, men min oppgave bestod stort sett i å holde ting, rydde og hente verktøy, så ikke mye man blir veldig varm av. For siden jeg har hatt problemer med ryggen fant vi ut at det var tryggest at jeg ikke gjorde noe for å irritere den igjen. Dermed ble det en del tunge løft og oppgaver på E stakkars. Flaks for meg at han er en handyman som ordner opp uansett ♥ Så nå er alt klart til håndverkerne kommer på løpende bånd denne uka.

Over til noe annet er det sikkert noen som har lagt merke til at det er blitt lite trenings snakk her i det siste, det er rett og slett fordi det ikke har vært noe trening. Det nærmeste jeg har kommet en treningsøkt de to siste ukene er i går når vi tømte varmtvannsberederen (skal sette inn ny), det ble noen turer opp og ned kjellertrappa med vannbøtter gitt.. Grunnen til at det ikke har blitt noe trening i det siste er at i tillegg til en kranglete rygg har jeg pådratt meg en betennelse. Begge ting er helt urelatert av hverandre, bare typisk min flaks. Derfor har det vært full stans på treningsfronten. Frustrasjons nivået har mildt sakt vært høyt, men det går sakte, men sikkert riktig veien nå. Jeg håper å være tilbake på trening igjen før jul i hvert fall, men akkurat nå må kroppen bare få den tiden den trenger til å komme seg. Så der har dere forklaringen på at det har vært lite nytt å melde fra treningsfronten. Jeg har fortsatt målet mitt for 2018 altså, jeg har bare møtt litt motstand på veien.. Men det er vel i motbakke det går oppover så jeg gir meg ikke så lett!

Foto: Pia Rothman

 

Leave a Reply