Food 1. desember 2017

Hang up

Det er ingen hemmelighet at i mitt kjøleskap finner du alltid propud (proteinpudding for dere som ikke er kjent med hva det er). For å si det sånn når det var tilbud på propud på den ene matbutikken her fikk jeg en hel haug av melding fra vennene mine som tipset om tilbudet..hehe! Heldigvis har propoud et sunt og bra næringsinnhold og den er som følge av det godkjent på matplanen fra Strongbody. Den er også laktosefri noe som er et stort pluss siden jeg har IBS og kan derfor reagere på for mye laktose.

 

Tenkte jeg skulle dele mitt favoritt måltid med propud. Dere som følger meg på snap eller instagram har nok sett denne varianten flere ganger, er i hvert fall den jeg får flest spørsmål om når jeg legger ut et av glimt av maten min.

1 boks propud sjokolade

1/2 boks cottage cheese

125 g jordbær

80 g blåbær

Topp med litt nøtter –  jeg synes det er best med usalta peanøtter.

Spis og kos deg ♥

I går kveld kom det nye kjøkkenet vårt så nå står alt på hodet her i heimen, men Bergens tur står på planen så det blir ikke å begynne rivingen av det gamle kjøkkenet før til uka. Håper bare ryggen min er bedre innen den tid for den byr på utfordringer for tiden. Når du såvidt klarer å få på deg skoa selv om morgenen sier det seg selv at man ikke er kjempe mobil. I går når kjøkkenet ble levert måtte vi organisere eskene å få et system på ting, les E måtte løfte rundt på ALT av esker mens jeg satt i sofaen og krysset av på pakkelisten. Gjett om jeg følte meg kjempe behjelpelig.. Med andre ord begynner denne situasjonen å bli ganske frustrerende, så er passe klar for at ting skal normalisere seg igjen. Blir det ikke bedre snart er neste steg å prøve betennelses dempende, da legen mener det er noe muskulært og ikke en prolaps. Kryss fingrene for rask bedring.

Forresten et lite spørsmål til dere kjære lesere, synes dere det er greit at jeg oppdaterer som nå eller hadde det vært ønske om oftere? Kom gjerne også med tilbakemelding på hva dere liker at jeg deler, foto, interiør, fremtidige planer, trening, reiser, mat? Er det noe dere foretrekker å lese/se mer av enn annet? Hadde vært kjempe takknemlig for en tilbakemelding ♥

 

 

 

Leave a Reply