Adventures 28. november 2017

Winter wonderland

I helga var jeg å besøkte min gode venninne som bor på Gol. Helga ble som vanlig en suksess, med både snødekte fjell, snøskuter kjøring, bursdags feiring og skravling til langt på natt. Gården til venninna mi ligger kjempe flott til med utsikt over hele Gol så var mildt sagt den vinter idyllen å våkne opp der på lørdags morgenen ♥ Utover lørdagen på ble det også tid til litt snøskuter kjøring. Vanvittig gøy, og bittelitt skummelt.. Er ikke bare bare å få svingt med den store tunge skuteren skal jeg si dere.  Lørdagskvelden gikk med til feiring av mitt søte fadderbarn så da fikk jeg truffet ennå flere kjentfolk. Etter å ha travet mange år på Gol er jeg så heldig at jeg har fått meg en liten vennekrets der oppe, så er super hyggelig når jeg får mulighet til å se flere av de når jeg først er på de trakter 🙂

 

Drømmen er en dag å eie hytte på fjellet! Selv om det er nok ganske mange år til (må vel først finne/bygge nytt hus).  Jeg er av typen som synes hytteturer er noe av det beste, aller helst på fjell kontra sjø – selv om begge deler funker. Har allerede et eget inspirasjons brett på Pintrest fullt av ideer til hytte. Viktig å være forberedt..hehe! Men før den tid kommer får jeg nøye meg med å besøke min kjære venninne på fjellet. Er helger som dette man lever lenge på ♥

 

 

Leave a Reply