Interior 23. november 2017

Renovating

Vi går egentlig med planer om å bygge hus og nå har vi jaktet på tomt siden sommeren, men dessverre uten at noe av interesse har dukket opp. Vi har også vært på noen visninger på hus, men der har det hvert fall ikke vært noe av interesse. Vi innser at det er vanskelig å få oppfylt alle ønskene som vi har på lista hvis vi ikke bygger selv, så derfor er det det mest aktuelle alternativet. De som kjenner meg vet at jeg er litt over gjennomsnittet interessert i interiør, så jeg har selvfølgelig allerede hodet fullt av idéer til ny bolig. Min største kilde til inspirasjon er instagram og Pintrest. Begge tråles daglig sånn at jeg er helt klar når drømmetomta endelig dukker opp!

Nå derimot har vi mer enn nok å henge fingrene i kommende oppussing av kjøkken i nåværende hus. Noen synes kanskje det er rart å pusse opp et kjøkken når man egentlig går med flytteplaner, men vi ser vel ikke for oss at det blir flytting i nærmeste fremtid og dagens kjøkken trenger virkelig en oppgradering. Her snakker vi ødelagt oppvaskmaskin, benkeplate som har begynt å skalle av, dårlig avtrekksvifte og for ikke å snakke om at det ikke er den mest funksjonelle løsningene på dagens kjøkken.. Nytt kjøkken er bestilt for en stund siden og skal leveres til uka. Kjøkkenmontør kommer 13 desember, men før den tid skal både elektriker og rørlegger inn å gjøre en jobb og vi skal rive dagens kjøkken + vegger og gulv. Phu… Men skal bli helt nydelig med nytt kjøkken til jul. Kryss fingrene for at alt går som det skal ?

Ønsker dere en fin kveld♥

 

Leave a Reply