Daily 20. november 2017

Christmas is coming

I helga var jeg en tur ute på byen med noen venninner. Jeg er veldig sjeldent ute, i hvert fall til langt på natt. Som oftest setter jeg mer pris på å ta en middag med venner og noen glass vin for å så gå hjem å legge meg sånn at jeg er opplagt dagen etter. Men selvfølgelig er det jo gøy med en tur ut en gang i blant, selv om det ofte går noen måneder mellom hver gang. Lørdagen var kjempe gøy, ble mye sprell, synging og dansing. Noe som resulterte i en ganske sløv søndag på sofaen med julefilmer snurrende på tv’en.

It’s the most wonderful time of the year

Siden jeg er et skikkelig julemenneske blir jeg så glad hver gang vi nærmer oss desember. I år er jeg faktisk allerede ferdig med julegavene så nå kan jeg virkelig bare nyte førjulstiden. Vi har derimot en liten diskusjon gående hjemme for jeg kjenner at det begynner å krible i fingrene etter å pynte til et julehjem, men jeg bor med Grinchen (haha, neida er ikke så ille, bare jeg som synes det er veldig gøy å erte han med det), så julepynting er ikke aktuelt før kalenderen faktisk viser desember. Men siden E har vært avgårde på jobbreise har jeg benyttet anledning til både spille julemusikk og lese Bonytt sitt julenummer, i tillegg til å se en hel haug av julefilmer som sakt. Så nå har jeg fått fylt på julekvota mi en liten stund.. Men når 1 advent kommer da er det ingen bønn lenger da skal julepynten frem! Til tross for at vi sannsynligvis er midt i kjøkken oppussing.. hehe!

 

Leave a Reply