Food 10. november 2017

My favorite

Endelig var det helg! Denne helga er det avslapning som står på planen, og det trengs, for under dagens trening var jeg litt uforsiktig under knebøyen så jeg fikk et feil løft og holdt på å ta ryggen skikkelig. Heldigvis var det nest siste øvelse på programmet, for etter det ble det å kaste inn håndkleet.. Krysser fingrene for at ryggen går seg til igjen etter noen dager med ro.

Noe av det beste jeg vet med helg er at jeg kan sove til jeg våkner av meg selv og nyte en lang frokost. Selv om jeg følger kostholdsplan fra Strongbody er jeg litt vanedyr og velger gjerne det samme alternativet til frokost hver dag. I ukedagene går det i polarbrød med ost, men i helgene hvor det skal være en litt bedre frokost er det kokt egg som gjelder! Jeg skjønner at knekkebrød med egg kanskje ikke er det alle ville kalle en bedre frokost, men egg er seriøst noe av det beste jeg vet. Kokt, stekt, eggerøre, you name it, jeg aldri går lei! Priser meg derfor lykkelig over at egg er på kostholdsplanen min, og mye av det!

 En annen ting med helgefrokosten er at da har man tid og ro til å nyte kaffekoppen – det er kos det!  Aahh…kjenner jeg allerede gleder meg til i morgen tidlig..haha!! De små gledene veit dere ?

Noen andre som har ting dere bare MÅ ha?

 

 

 

Leave a Reply