Fitness 31. oktober 2017

Frustrated

Før jeg gikk ut i ferie var det veldig hektisk på jobb så da ble trening dessverre litt nedprioritert, og mens vi var på ferie tror jeg den største aktiviteten vi foretok oss var å rusle rundt i byen på jakt etter hvor man skulle spise eller ta en svømmetur når vi var på stranda. Med andre ord ikke mye å skryte av. Men nå er jeg i gang igjen og begynner å komme tilbake til min vanlige rutine. En vanlig treningsuke for meg består som oftest av tre styrkeøkter og to til tre kondisjonsøkter. I dag er det en løpetur som står på planen, så håper på litt bedre vær enn forrige tur, hvor jeg kom hjem søkkvåt fordi regnet høljet ned.

Men trening gjør meg faktisk noe frustrert om dagen, rettere sakt styrketreningen. For etter at jeg hadde et opphold i treningen klarer jeg å løfte vesentlig mindre enn tidligere. Jeg har en ankel som byr på utfordringer da den har mistet en del bevegelighet etter at jeg trynet for et år siden og rev av leddbåndet, i tillegg har jeg noen puter i ryggen som ikke er helt som de skal, noe som gjør at å øke vekter må gjøres forsiktig. Vel og merke er begge deler mye bedre når jeg trener styrke jevnlig, så det er bare at kroppen må få tid til å «komme i gang» igjen for nå har den stivnet litt. Men er utrolig frustrerende å bare løfte halvparten av det man pleide, hvert fall når målet egentlig er å løfte det dobbelte! Har bare meg selv å skylde på, så neste gang det er ferie blir det å holde kroppen mer i bevegelse, i hvert fall kjøre noen styrkeøvelser. Jaja, er bare å holde ut til det snur igjen. Dagens hjertesukk ♥

I have been a bit frustrated lately when it comes to my workouts. Last month I nearly had any workouts because of work and vacation. But now I´m finally back to my old routines. I lift weights three times and do cardio two to three times a week. But after some time away from the gym a lot of my strength is gone. So now I only lift half the weight that I used to. That is a setback since my goal is to lift twice the weight I used to. But I can only blame myself, next time I´m going on vacation I need to find a hotel that have a fitness room so I can follow up on my training. 

On today’s workout schedule it´s cardio. Music makes cardio so much easier, so I thought I would share my top five workout songs at the moment. Enjoy ♥

Fire – Barns Courtney

Raise Hell – Dorothy

Whatever it takes – Imagine Dragons

Last Resort- Papa Roach

Let you down – NF

Leave a Reply