Adventures 29. oktober 2017

Exciting things ahead

Jeg har tidligere nevnt at det blir noen turer fremover, og nå er heldigvis de siste detaljene på plass til neste tur. Dermed vil årets nyttårsfeiring foregå i utlandet, nærmere bestemt Berlin? Berlin er en by jeg alltid har hatt lyst til å besøke og når vi i tillegg leste at det var en av byene i verden som ble anbefalt å feire nyttårsaften i var det oppe og avgjort. Vi har brukt de siste dagene på å finne flybilletter og hotell, men nå som dette er klart er det på tide å finne ut av hva man vil gjøre mens man er der. Jeg var derfor innom Hus og hage (en av mine favoritt butikker når det kommer til interiør) før helgen og kjøpte med meg en reiseguide om Berlin, så gleder meg til å sette meg ned å lese om hva som er anbefalt at man får med seg. Er det noen som har tips til steder vi bør besøke eller hvor man bør spise i Berlin tas tips i mot med stor takknemlighet.

Ellers har helga her gått med til både motorsport messe og boligmesse, altså både noe for han og henne ?. Ble ikke akkurat mindre giret over flytting etter å vært på boligmessen. Har allerede en hel haug av idéer om hvordan ting skal være i det nye huset, så begynner å bli en smule utålmodig i denne boligjakten. Men får vel holde på ordtaket «at den som venter på noe godt venter ikke forgjeves»!

Håper dere har hatt en fin helg ♥

I love to travel and visit new places, so I´m really excited to announce that we just booked a new trip. This year New Years eve will be spent in Berlin. I have wanted to visit Berlin for some time now, so when we read that Berlin was a highly recommend place to celebrate New years eve, we just had to jump on that opportunity.  We have already booked our flight and hotel, but we haven’t decided what we want to do when we are visiting the city. So therefore I went to one of my favorite stores on Friday an bought a travel guide for Berlin.  I´m looking forward to crawl up under a blanket and read all about what is recommended to do and visit. If anyone of you have been to Berlin and can recommend places to see or where to eat I would really appreciate it. 

Wish you all a cozy Sunday♥

Leave a Reply