Fitness 27. oktober 2017

Whatever it takes

Denne uken har jeg testet ut morgentrening. Jeg står normalt opp litt over 06.00 og er stort sett på jobb en gang mellom 06.30.-07.00, men det betyr overhodet ikke at jeg er en «morgen person».. Jeg er sjeldent ordentlig våken før jeg har fått i meg min første kaffekopp. Ja jeg er da altså gått fra å ikke like kaffe, til å bli en av de personene som bare MÅ ha det om morgenen. Det at jeg i det hele tatt kommer meg ut døra om morgenen før kl.07 har jeg ofte E å takke for. Han er nemlig så snill at når han står opp lager han også frokost til meg, sånn at den og kaffekoppen står klar til jeg får surret meg ut av badet ♥ Evig takknemlig for det, for det har oppstått mange rare episoder når jeg skal ordne alt selv om morgenen.. Et godt eksempel på det er når jeg var alene hjemme for noen uker siden og skulle smøre meg frokost, jeg fant ikke osten. Jeg visste jo at jeg hadde brukt den dagen før, men i kjøleskapet var den ikke å finne.. etter en stor leteaksjon dukket osten til slutt opp i brødboksen…jada! For ikke snakke om at kaffemaskinen alltid finner det for godt å slå seg vrang når jeg er alene hjemme! To ganger har det nå skjedd at jeg har endt med melk utover hele kjøkkenbenken fordi maskinen ikke har ville fungert når jeg skal ha min daglige dose kaffe (for det er hvert fall ikke min feil at den ikke fungerer..ehh). Har mange andre episoder også som kan bevise at jeg blir verdens største vimse om morgenen.

Som dere skjønner var det at jeg skulle begynne med morgentrening fort å anse som en risikosport. Gode odds for å bli liggende fast under vektstanga eller stupe av tredemølla.. Heldigvis kan jeg meddele at jeg har kommet meg helskinnet gjennom uka uten noen store katastrofer. Jeg som trodde jeg kom til å hate morgentrening har faktisk begynt å sette pris på det. Er en grei måte å «våkne på» samtidig som det er utrolig deilig å faktisk være ferdig med dagens trening før man starter på jobb. Tidligere har jeg trent ettermiddager og da hender det at det kommer uforutsette ting i veien for treningen, samtidig som jeg alltid må ha en liten alvorsprat med meg selv i bilen; om man skal på trening eller dra hjem fordi man er sliten etter arbeidsdagen. Men ved å trene om morgenen er de problemene eliminert. Vel og merke er det kun første uka som er unnagjort, så må nok holde på en god stund til før jeg kan kalle det en vane. Men man må stå på om man god fitness utøver skal bli, dermed er det bare å kjøre på i samme stil til uken. Har du vurdert morgentrening? Da oppfordrer jeg deg til å kaste deg ut i det og teste, meld gjerne tilbake hvordan det gikk i så fall.

God helg fine lesere♥

 

This week I decided to have my workouts early in the morning before work. I have already told you guys that I love my sleep, so I´m far from what you would call a morning person. I often manage to do the weirdest things in the morning because I´m so tired. Usually my boyfriend makes my breakfast and coffee for me so all I have to focus on is to get dressed and leave the house. We have a lot of proofs that I can´t be left alone in the morning, a few weeks ago when I was making my breakfast I couldn’t find the cheese.. It turned out that I had left it in the breadbox. Go me! In other words I was really skeptic on how I would handle a morning workout.. 

I´m pleased to announce that it went well. I have now been working out in the morning before work, and I´m actually surprised on how much I like it. Therefore I will try making it into a habit. I feel so refreshed and get a lot of energy from working out early in the morning, a really good way to start the day. My goal is to enter a bikini fitness competition, so I have to do whatever it takes to get my workouts done, but are you considering morning workouts I would highly recommend it. If I can do it, so can you. 

Have a lovely weekend peeps ♥

Leave a Reply