Interior 24. oktober 2017

Kitchen planning

God tirsdag! Jeg har advart at fra den dagen vi faktisk får kjøpt oss tomt/hus kommer det til å bli mye interiørsnakk her, men det sniker seg nok inn litt før den tid også, sånn som i dag. For selv om vi er på flyttefot har vi faktisk en ting som skal pusses opp i nåværende hus.. nemlig kjøkkenet. Nå blir det vel ikke drømmekjøkkenet mitt vi kommer til å sette inn, for det ville jeg ikke klart å flytte fra, men det skal allikevel bli greit å få oppgradert nåværende kjøkken. Når jeg flyttet inn tullet vi med at det jeg flyttet inn på Farmen for oppvaskmaskinen er nemlig ødelagt..hehe. Resten av kjøkkenet begynner også å bli litt slitent og det er et par klønete løsninger – for å ikke snakke om at det ikke er plass til koppe samlingen min! Jeg samler på kopper, hvor greia er at koppene skal være ulike. Til min kjæres stor frustrasjon lar de seg sjeldent plassere opp i hverandre, derfor tar de en del plass i skapet? Men tilbake til kjøkkenet, nå gjør vi altså om på hele greia. Vasken skal flyttet til andre siden av rommet, stekeovnen og kjøleskapet får også nye plasser og de ikke så sjarmerende gulvflisene skal bort. Hurra! Dermed bærer turen til Ikea i dag for å tegne ferdig kjøkkenet og kikke på litt små detaljer. Jeg pleier å si at Ikea er den stor forholds testen, nå har vi klart oss gjennom varehuset før, men denne gangen skal vi tegne kjøkken så får se om vi fortsatt er venner på slutten av dagen ?

Men nå må jeg løpe, bokstavelig talt. Skal ut å løpe en liten treningsrunde før vi drar til Ikea. Trening må prioriteres om jeg skal nå målet mitt til neste år. Selv om jeg skal ærlig innrømme at en løpetur i regnværet kanskje ikke er høyest på lista akkurat nå. Jaja, man kommer ikke langt hvis man bare skal gjøre som man har lyst.

So I warned you guys that it would be a lot of interior talk ones we bought our new house, but we are actually doing some remodeling to our current home. The kitchen is in desperate need of an upgrade, so today we are going to Ikea to finish the drawings of our new kitchen. We are changing everything from the kitchen cabinets to the floor and walls. I think we are going with white kitchen cabinets  and a grey countertop. I´m probably most excited about getting rid of the orange floor tiles and getting a dishwasher again. Then I will be a happy girl!!

But now I have to run, literally speaking. Need to get my cardio done before we are going to Ikea.

Have a nice day ♥

 

 

Leave a Reply