Fitness 22. oktober 2017

Wanna know my secret?

En ny begynnelse.. Hjemmesiden har blant annet fått seg en oppdatering siden sist.  Det er nesten et halvt år siden jeg skrev forrige innlegg her, mye har naturlig nok skjedd på den tiden, og bra er det ellers ville jeg sakt at livet hadde vært ganske nitrist. Jeg var litt usikker på om jeg skulle gi meg med blogging, men etter at flere har etterspurt nye innlegg (noe jeg synes er veldig hyggelig og setter stor pris på ♥) og jeg selv har kjent på det at det kunne vært gøy å dele fra pågående prosjekter og hverdagen ellers, har jeg altså bestemt meg for å gjenoppta bloggingen. Jeg vil dele litt fra diverse foto oppdrag, samt prosessen rundt at vi er på husjakt/tomte jakt om dagen og ikke minst har jeg tenkt til å avsløre mitt ambisiøse treningsmål for 2018.

For å oppsummere litt hva som har skjedd siden sist, kan jeg starte med å fortelle at jeg har solgt huset mitt (til min lillebror faktisk), mens jeg selv flyttet inn hos kjæresten min. Å bo her vi gjør i dag er en midlertidig løsning for vi går med flytteplaner. Vi leter i utgangspunktet etter tomt for å bygge hus selv, men da tomter ikke er det som er lettest å oppdrive følger vi i tillegg med på boligmarkedet i tilfelle drømmehuset skulle dukke opp. Blir det husbygging blir det i alle fall mye å dele med dere fremover. Så er bare å krysse fingrene for at det dukker opp en tomt av interesse snart.

Over til mitt veldig ambisiøse treningsmål for 2018, så kan jeg meddele at denne tanken begynte jeg å leke med i fjor. Deretter ble det mer enn en tanke og jeg begynte så smått å vurdere det reelt og nå er målet satt. Jeg har altså bestemt meg for å prøve meg på å stille i Bikinifitness høsten 2018. Med andre ord litt under et år til. Nå tror ikke jeg det blir en dans på roser, det kommer nok til å bli mye blod, svette, tårer og frustrasjon på veien, men dette med mestringsfølelse og se hvor langt man klarer å presse seg selv når man går inn for noe gir meg masse motivasjon til å prøve i det minste. Heldigvis har jeg god støtte både på hjemmefronten og av vennene mine. Hadde nok aldri satt meg det målet hadde jeg ikke hatt de i ryggen. Det hjelper at noen har troen på deg og heier på deg. Jeg vil dele alt fra fremgang, oppturer, nedturer, mat, treningsopplegg osv med dere her. Jeg har selvfølgelig også en coach i ryggen med lang erfaring innen fitness. Hadde aldri prøvd meg på noe sånt uten å ha en fagperson som kunne følge meg opp. Uttak til høstens konkurranser er i Mai og jeg vet hvem klubb jeg ønsker å stille for, så her kan man ikke ligge på latsiden! Ønsker du å henge med kan du følge med på daglige oppdateringer på snap: silje_janett og instagram hvor dele mer av hverdagen og veien mot målet.

Ellers kan jeg nevne at det også kommer noen spennende reiser fremover som jeg kommer til å dele en del fra. En av stedene som skal besøkes er New York. Gleder meg bare litt til det!!

Kom gjerne med tilbakemelding på hva dere mener om nytt design på siden og fremtidige mål/planer.

Takk for at du titter innom ♥

 

 

 

Hello peeps! It´s been a while… I have considered giving up on blogging, but to be honest I miss sharing my projects with you guys. So now I´m back. A lot has happened since last time. I have sold my house (to my brother) and moved in with my boyfriend. We have started looking for a new home, we are actually considering building our own house. So watch out for tonnes of house inspiration and interior talk. 

I have also decided on a very big workout goal for next year.. This was an idea I started playing around with last year, but the idea kept growing on me and now it’s an actual  goal. I have decided to try to become a bikini fitness debutant in 2018. My goal is to enter the competition next fall, so I have to be ready for the tryouts in May. I know it takes really hard work and dedication to become a bikini fitness athlete, and I will probably have some ups and downs on the journey, but I am so motivated to see if I got what it takes! Thankfully I get a lot of support from my boyfriend and my friends. I also have a fitness coach following up on me, because I think having the right guidance is extremely important when you are entering a competition. I will share my fitness journey with you guys, both progress and probably setbacks. I will also post workout routines and food recipes on the blog. Tomorrow I will try to have my first morning workout before I go to work.. Wish me good luck, because I really like my sleep ? 

I also have some exiting trips coming up in the future. I’m finally going to New York, so exited!!! And now it looks like we will be celebrating New Years eve abroad, just waiting on some final details to be decided. So stay tuned ♥

If you have any feedback on my projects, goal or my new web design, please share ? 

Leave a Reply