Fitness 6. mars 2017

How to stay motivated

Håper dere alle har hatt en fin helg. Her har helgen forholdt seg rolig, rett og slett for å prøve å bli kvitt denne forbaska tørrhosten. Men dessverre uten hell så det blir nok ikke de tunge treningsøktene denne uken heller.

Her har det snødd en del i helga, noe jeg finner mindre motiverende for jeg var så klar for å finne frem skinnjakka og conversene igjen, men de får vel stå å godgjøre seg i skapet litt til. Tenkte jeg skulle benytte dagens blogginnlegg til å komme med et tips i forbindelse med motivasjon og trening. Jeg er nemlig avhengig av musikk når jeg trener! Flere ganger har jeg f.eks vært helt død når jeg løper intervaller så har en bra låt kommet på øre og den motiverer meg til å klemme ut siste rest av krefter. Jeg prøver derfor alltid å oppdatere musikklisten min jevnlig og ikke høre for mye på sangene jeg har på treningslista mi, utenom når jeg faktisk er på trening. Sangene kan bestå av både nytt og gammelt. Akkurat nå er dette mine fem på topp:

Call on me – Ryan Riback Remix – Starley

Bird set free – Sia

Scared to be Lonely – Martin  Garrix

Wild things – Alessia Cara 

ILYSB – LANY

«Music on, world off»

Foto: Pia Rothmann

Leave a Reply