Interior 3. mars 2017

Warm blush

En flaske hostesaft senere, to dager med sofatjeneste og utallige timer dag-tv kan man trygt si at jeg begynner å bli ganske lei denne tørrhosten. Prøver å gi kroppen masse hvile og væske sånn at denne forkjølelsen går fort over. Det som er kjedelig er at det er full stans på treningen. Er så kjedelig når man ha kommet godt i gang og plutselig må sette alt på vent. Men bedre å ta det med ro nå og bli ordentlig frisk istedenfor å hangle i en evighet.

Siden jeg lovet dere en kikk i stua tenkte jeg dette var den perfekte mulighet til å viser dere veggen som ble malt i fargen «warm blush» i fjor høst. Jeg som egentlig alltid har vært hun som styrer unna farger følte meg ganske vill og gal når jeg fant ut at jeg skulle dra til med farge på en vegg i stua..haha! Jeg har ganske høyt under taket i stua så følte at det ble veldig sterilt med bare hvite vegger. Samtidig er det brystning i stua og det er ikke akkurat første valget mitt, men jeg synes faktisk brystningen er blitt litt kul nå som den blir fremhevet med farge over. Jeg ble kjempe fornøyd med fargen, følte den tilførte stua mye mer lunhet og spesielt om kvelden synes jeg virkelig fargen kommer til sin rette 🙂 Det er nok ikke en farge for alle, men jeg digger den ♥ Nå er spørsmålet bare om man skal male de gjenværende hvite veggene eller om det holder med en kontrast vegg..hmm.. jeg er usikker.. Hva tror dere??

 

Have a lovely weekend peeps♥

Leave a Reply