Recap 1. mars 2017

Recap – February

Hallo mars og årets første vår måned. Jeg er av den typen som får så utrolig mye mer energi ettersom dagene blir lengre og lysere. Elsker når sola begynner å varme igjen og man faktisk kan nyte en kald øl i solveggen..ahh.. Kjenner jeg blir gira nå av bare å snakke om våren ♥ Men det var egentlig ikke det jeg skulle skrive om nå, vi har som sakt gått inn i en ny måned så da er det på tide med en oppsummering av februar, så her kommer den:

Månedens høydare:  Miniferie og Bergenstur. Jeg stor koser meg alltid i Bergen 😀 Folk har faktisk vært litt bekymret for at jeg kommer til å flytte på meg dit, siden jeg er der så ofte. Tror ikke det er noen fare for det sånn egentlig, men jeg digger å dra på besøk dit. Alltid full avslapning og masse kos ♥

Månedens bommert: Jeg har prøvd å vri hodet mitt for å komme på hva som var forrige månedens nedtur, men seriøst jeg nyter livet så ufattelig om dagen så klarer liksom ikke komme på noe. Det eneste jeg føler at jeg kanskje kan skrive under her må være at jeg har dratt på meg en forkjølelse, så har hatt litt vondt i halsen og fått tørrhoste 😛

Månedens hang up: Snickers proteinbar!! For dere som følger meg på insta og snapchat vet at det har gått ned noen sånne i løpet av måneden..hehe! Men den er så gooooood!!

Månedens anbefaling: Sangen «Skin» med Rag’n Bone Man. Har du ikke hørt den er det bare å få den på med en gang!

♥♥♥♥♥

Leave a Reply