Fitness 28. februar 2017

Make a plan

Det er seriøst helt skremmende hvor fort tiden går om dagen, hvor ble februar av?? På en annen side er det vel positivt også at dagene bare flyr av sted for det betyr jo at man ikke kjeder seg.  Nå er det en liten stund siden jeg har kommet med noen ordentlig oppdatering på treningsprosjektet mitt, så tenkte det var greit å gi dere en status rapport.

8 uker med trenings og kostholdsplan er unnagjort, de fysiske resultatene er blant annet 5 kilo ned, og nesten 10 cm bort fra både midje og mage.  Totalt på alle målestedene på kroppen er det borte 25 cm. Noe jeg er veldig fornøyd med.  Å for de som tror at jeg følger et strengt regime, nei det er fortsatt rom for kos. Jeg har kost meg med både god mat og drikke gjennom disse 8 ukene. Det handler bare om å finne en balanse som funker for seg, noe jeg virkelig føler at jeg har klart. Som nevnt tidligere sies det at det tar 90 dager å lage en ny livsstil, jeg har gjennomført 59, så da får vi se hvordan de resterende 31 dagene blir. For meg er det også ekstra motiverende å ha satt meg et faktisk mål å jobbe mot, selv om det er lenge til målet skal gjennomføres. Mitt første store treningsmål er nemlig satt til desember 2017.

Det som er viktig er å lage seg en plan for hva man vil, og deretter jobbe ut fra den. Å overholde avtale med seg selv er like viktig som å overholde avtaler med andre. Jeg tenker at ingen mål er for små eller for store, det handler om tiden man er interessert i å investere i det og hva som er viktig for deg. For vi er forskjellige personer, så det som er et mål for meg trenger ikke å være et mål for deg. Det som gir meg motivasjon, gir nødvendigvis ikke deg det. Husk det er greit å være forskjellige 🙂

Ønsker dere en fin uke. Her er uka stappfull av planer så regner med at den uka er som vanlig borte før jeg får snudd meg..hehe!

Make a plan and work on that shit. Every. Single. Day.

Leave a Reply