Adventures Daily 16. februar 2017

Traveling

Før man visste ordet av det var det gått to uker siden forrige oppdatering her inne. Beklager det. De som følger med på snap og insta veit at jeg blant annet har vært en tur i Bergen siden sist. Jeg var jo så heldig å få et reisegavekort til jul av mine to gode venner som bor der så forrige torsdag satt jeg nesen mot Vestlandet. Gjensynsgleden var stor og vi koste oss med god mat, avslapning, kinotur, fotoshoot og masse skravling. Jeg tok en ekstra lang langhelg så kom ikke hjem før tirsdag kveld.

Det har vært litt hardt å komme tilbake til hverdagen igjen, men jeg er et rutine menneske så synes det er godt å skli sakte men sikkert tilbake til normalen. Det ble en tur på trening mens jeg var i Bergen, men en trening i løpet av fem dager er kanskje ikke så mye å skryte av, så må nok bli en aktiv helg her for å veie opp. Skulle tro jeg bare var på tur siden forrige oppdatering omhandlet det også, men kan si at jeg er litt hjemme også altså..hehe!

Apropos hjemme, så funderer jeg veldig på om jeg skal male et par av veggene i stua. Har en vegg med fargen warm blush, men vurderer sterkt om de resterende veggene også skal få et møte med malekosten. Hmm..  Nå som det endelig har begynt å bli lysere om dagen kan  jeg kanskje få tatt noen flere bilder fra hjemmet mitt som jeg kan dele med dere 🙂

Ha en fin dag <3

Take time to make your soul happy

Two weeks later.. Okey, first of all I’m sorry for the lack of updates. It’s just been a crazy busy time here. Last Thursday I traveled to Bergen to visit my friends that live there. We had tons of  fun, we went to the Movies and saw Fifty shades darker (Hello, Mr. Grey!!), had a photoshoot and a lot of quality time together. Just the perfect weekend. 2017 is my selfish year, so I’m doing what I want, when I want! Spending time with my friends is definitely high on my priority list, so this will probably not be my last trip to Bergen this year 😉

I’m thinking of doing some changes at home these days. I have painted one of my walls in my livingroom in the color warm blush, I’m considering painting the rest of the walls in the same color. I will share some snapshots of the livingroom with you guys so you  can maybe give me some feedback on if I should paint all my walls or just keep one wall in warm blush.

Have a nice day lovelies!

(Photo: Pia Rothmann)

Leave a Reply