Adventures 3. februar 2017

New adventures

Som nevnt tidligere går jeg for at 2017 er året som skal fylles med opplevelser! Og det har ikke skuffet hittil.  Jeg har det bare så utrolig gøy om dagen! Vel og merke er vi bare kommet til andre måneden i inneværende år, men allerede har kalenderen begynt å fylle seg opp med mye eventer fremover. Jeg kjenner virkelig på gleden over at jeg har fått mer fritid igjen,  for jeg bobler over av energi og godt humør om dagen. Selvfølgelig har nok treningen en del å si for at energi lagrene også har kommet seg på pluss siden igjen. Merker fremgang på kroppen, det krymper sakte men sikkert inn her og der samtidig som jeg blir sterkere. GØY!

Forrige helg var jeg blant annet en tur på Gol og besøkte en av mine veldig gode venninner. Det var så deilig med en liten pause fra den vanlige hverdagen og jeg koste meg virkelig glugg! Det ble skravling, MASSE latter, god mat og sene kvelder.. En skikkelig jentehelg rett og slett.. hehe.. Elsker sånne turer hvor man smiler fra start til slutt! Skal heller ikke stikke under en stol at å være i nærheten av den fine naturen også gjør noe med humøret. Om det ikke blir en ny tur før blir i hvert fall deler av påskeferien lagt til Gol. Gledings! Men før den tid står det blant annet enn Bergens tur på planen neste uke, er ikke i noe mindre ekstase over å besøke Vestlandsbestien min for å si det sånn 😀

Okey, I´m so exited for this year! 2017 will be the year of adventures! We are only in February and my calendar are already filling up with so much fun things. I ´m so glad I´m done studying because I love having more free time to do whatever I want. 

Last weekend I went to visit my bestie that lives in Gol. We had so much fun, I just love having friends you can do everything and nothing with and still just have the best time. And the nature in Gol is breathtaking. I love spending time there so I´m definitely going back for the Easter holiday. Can´t wait. Next week I´m traveling to Bergen to visit another one of my closest friends.  It´s been a while since my last visit so it´s going to be freaking fantastic to see her again! And maybe we will do some cool projects together again. Stay tuned..

Have a nice weekend peeps!

Leave a Reply