Recap 31. januar 2017

Recap – January

 I morgen viser kalendere 1 februar så da tenkte jeg at det var tid for en oppsummering av måneden som gikk. Som sakt inneholdt januar både opp og nedturer for min del, men alt i alt sitter jeg igjen med en god følelse på slutten av måneden.

Månedens høydare: Det tror jeg faktisk må være all den positive responsen jeg har fått for å ha tatt opp bloggingen igjen. Tusen takk til alle dere som har kommet med hyggelige tilbakemeldinger 🙂 Det setter jeg stor pris på og det gjør det så mye mer motiverende å fortsette med oppdateringene.

Månedens bommert: Her føler jeg at det kunne stått flere ting, den mye omtalte ankelen min er en bommert, men siden dette egentlig skjedd for flere måneder siden tror jeg at månedens bommert er at frontruta mi sprakk som følge av steinsprut. Skal si du blir stressa når du kjører og bare ser sprekken krype seg tvers over hele ruta 😛 Heldigvis fikk jeg skiftet ruta raskt, men allikevel en kjedelig episode.

Månedens hang up: I januar har Rihanna sin sang Love on the brain gått på repeat så vil definitivt kalle den en hang up.

Månedens anbefaling: Serien Stranger Things på Netflix. Jeg ble så hektet at jeg så alle episodene i løpet av en helg. Men kan anbefales å se med selskap eller muligens ha en pute klar til å gjemme seg bak, for jeg skvatt i hvert fall godt et par ganger. Hehe!

 

Wake up – Kick ass -Repeat!

Leave a Reply