Fitness 23. januar 2017

21 days

 

Det sies at det tar 21 dager å skape en ny vane og 90 dager til det blir en livsstil. Nå som jeg er forbi første milepæl tenkte jeg det derfor var greit å ta en statusrapport. Jeg er blitt vant til mine nye rutiner, for utenom jobb er det trening som har førsteprioritet, sånn må det være om dagen, men heldigvis har de rundt meg forståelse for det 🙂

I helga var det dobbelt 30 års lag for to venninner, så med andre ord første gang jeg skulle drikke etter at jeg startet på mitt nye trenings og kostholds opplegg. Det ble en kjempe morsom kveld som jeg ler av ennå. Alltid stas når jentene samles <3 Det ble mer enn nok å drikke på meg, fort gjort i festlig lag, men jeg var faktisk ikke dårlig på søndagen. Derimot var søtsuget gjennom taket når jeg sto opp søndag morgen! Jeg tenker at det er viktig å kose seg, men samtidig prøver jeg å holde det til en dag  i uka, så søndagen var ikke planlagt spisedag. Måtte seriøst gå noen runder med meg selv når jeg tilfeldigvis fant en glemt pose potetgull i skapet, vurderte sterkt om jeg bare skulle inhalere den på stedet ..haha! Men fant tilslutt ut at kroppen hadde nok bedre av noe mat med litt mer næring.

Jeg føler at det å ha et faktisk mål å jobbe mot har gjort ting lettere med å ta de riktige valgene for meg. For jeg sier ikke at dette er for alle. Man må være motivert og vite at det tar tid. Jeg planlegger for eksempel alltid morgendagen min på kvelden før jeg legger meg, har jeg ikke en plan veit jeg nemlig at det går til helvete. Men som sakt nå er det faktisk blitt en vane for meg, så må være noe i det der med 21 dager. Stølheten har også endelig begynt å gi seg når jeg trener, så tydeligvis begynner kroppen å bli godt vant den også 🙂

It takes 21 days to create a habit and 90 days to create a lifestyle!

 

Apparently it takes 21 days to create a new habit and 90 days to create a lifestyle. 21 days are done and I can honestly say that I like my new habit. Working out and eating according to my goals have now become my everyday life. I have learned that planning is the key to success, so I always plan the next day before I go to bed. I plan everything from my meals, work out schedule to social events etc. 

This weekend two of my friends celebrated their birthdays. It was so much fun! This was the first time I was drinking after I started my new chapter, surprisingly I did not wake up hungover Sunday morning. Instead I could have killed for some chocolate when I woke up, because my sweet tooth was true the roof. When I was making myself breakfast I found a bag of chips in one of the kitchen cabinets, I can tell you guys that I was really considering eating the entire bag of chips for breakfast! After I started my new habit it has been easier to resist temptation, but this time I had to have a peptalk with myself before I put the bag of chips back where it belonged. I´m all for enjoying yourself, but I try to limit it to one day a week, and Sunday was not  cheatday this week 😛

To summarize it takes time to build a better, stronger version of yourself, but so far I like my new habit, maybe it even will become a lifestyle. 

Hope you guys had a fun weekend <3

Leave a Reply