Interior 17. januar 2017

Welcome

Tusen takk for kjempe hyggelige tilbakemeldinger på sniktitten på oppussingen av gangen. Her kommer et lengre innlegg om hva som faktisk har skjedd. Dessverre glemte jeg å ta før bilder av gangen da det var et lite impuls prosjekt. Det hele startet med at jeg egentlig bare skulle male veggene i gangen, men så var jeg ikke noe fornøyd med hverken brystningen eller tapeten som var der fra før, så istedenfor å finne frem malekosten hentet jeg brekkjernet og begynte på rive jobben. Selve rive jobben ble gjort i løpet av en kveld.

Chalk paint on the walls

Flaks for meg viste det seg å være gipsplater under panelet. Noen steder var det hull i platene så dette ble sparklet. Jeg har bevisst latt det være litt ru overflate på veggene fordi jeg skulle benytte meg av kalkmaling og ville ha mer betonglook. Før jeg kunne begynne med kalkmalingen ble veggen grunnet, deretter ble kalkmaling i fargen elephant skin påført og tilslutt er det brukt en sealer oppå kalkmalingen slik at malingen tåler mer. Er super fornøyd med resultatet 🙂 Veggene skal få mer pynt etterhvert, men må bruke litt tid på å finne ut akkurat hva jeg vil ha der.

New floor <3

På gulvet ble det lagt nytt belegg. Belegget er beregnet for baderom så det tåler absolutt å ligge i en gang hvor vann og grus blir dratt inn. Rundt ytterdøra har jeg 12 cm brede lister, noe jeg bare digger!! Synes det gir så særpreg til rommet. Det er også kommet på plass ny lampe 🙂 Så med andre ord ble gangen total renovert. Meste parten er gjort selv, men har heldigvis fått noe hjelp til blant annet listing da akkurat dette ikke er min sterkeste side.

Det er så utrolig hyggelig å komme hjem til et innbydende inngangsparti istedenfor det slitte som var der før. Så selv om det har tatt tid å komme i mål var det definitivt verdt å vente på! Nå får vi bare se hva neste prosjekt blir..Alltid et prosjekt på gang veit dere! Hehe!

Thank you for visiting!

Leave a Reply