Fitness 5. januar 2017

Healthy habits

Det har gått et par uker med de nye vanene/rutinene mine og jeg begynner virkelig å merke forskjell på kropp og sjel. Jeg trener tre til fire ganger i uka, sukker, alkohol og ferdigmat er nesten eliminert og jeg prøver å få nok hvile mellom slagene. Altså jeg unner meg godis i helga hvis jeg skulle få lyst på det, men akkurat nå har ikke lysten vært tilstede. Jeg har sakte men sikkert merket at kroppen får mer energi og spiller mer på lag ellers i hverdagen også. I går hadde jeg hviledag fra trening, tidligere når jeg kommer hjem fra jobb er jeg både trøtt og sliten og sofaen er det som kaller mest, men i går følte jeg at jeg hadde skikkelig energi overskudd så da fikk jeg jaggu meg ryddet ned jula her hjemme. Så klar for en frisk start her i heimen også 🙂

I dag har jeg en fridag for har ørten ting som må gjøres på privaten, skal blant annet ut å kjøpe lister til gangen for endelig skal den ferdigstilles og det står selvfølgelig en ny treningsøkt på planen. Jeg hadde trening med PT på tirsdag og det var overkropp som stod på agendaen, kan vel si det sånn at i dag drikkes kaffen med sugerør..hehe! Løfte kaffekoppen er ikke mulig! Jeg blir alltid helt vanvittig støl i starten av et nytt program, men håper at jeg snart er over det verste nå, at kroppen begynner å venne seg til de nye øvelsene. Vi får se hvordan jeg er etter dagens beinøkt er unnagjort. Nei, nå får jeg kaste meg rundt så jeg rekker alt jeg skal i dag.

Ha en fin dag skjønne dere <3

Hello peeps! So after a few weeks with my new habits I´m starting to notice a change in my body. I almost never eat candy or junkfood anymore or drink alcohol. Of course I can take a glas of wine at a party or eat chocolate in the weekend if I want to, but lately I have had no need for it. By almost eliminating these things from my everyday life I now have much more energy and can actually do stuff after work instead of lying on the couch every night.  I now  workout  three to four times a week. On Tuesday I had a new session with my personal trainer, I can tell you she really pushes your limits! I now have problem lifting my coffee cup, so I think I have to drink my coffee with a straw from now on…The struggle is real!

Today I´m having a day off from work so I have about a million things to do! Among other things I have to buy skirtings for my entrance because the remodeling is finally going to be finished this weekend. I´m so exited about that!! Yeej!! I will show you how it turned out in a later post 🙂 Now I have to run if I´m going to finish my mile long to do list. 

Have a nice day everyone <3

(Photo Pia Rothmann)

Leave a Reply