Fitness 2. januar 2017

364 new opportunities

Da viser kalenderen endelig 2017. Skal ikke si noe annet enn at jeg har vært ganske klar for å legge 2016 bak meg og starte med blanke ark og fargestifter. Jeg har egentlig ikke noe nyttårsforsett, men i overgangen november/desember satt jeg meg et ganske ambisiøst treningsmål for 2017, så derfor har jeg nå investert i PT for å bli bedre på teknikk når det kommer til styrketrening. Jeg har hatt en time for å teste formen og for å få satt opp program. Fra og med denne uken kjøres det i gang for fullt. Med tanke på at jeg så både sorte prikker og holdt på å kaste opp etter «test timen» er jeg ganske spent på om jeg kommer fra dette med livet i behold. Uansett godt å være i gang og utrolig motiverende å ha noe å jobbe mot. Jeg skal komme tilbake til akkurat hva målet er litt senere i et eget innlegg. Noen andre som har satt seg noen spennende mål for 2017?

Ellers merkes lørdagens legday ganske godt i dag for jeg har så gangsperre at å gå trapper gjøres bare hvis de er høyst nødvendig! Godt jeg ikke bor i et hus med fire halvplan..ehm… Vurderer å få satt inn heis..neida..joda..bittelitt..neida. Heldigvis blir det en tur i kveld med hyggelig selskap så satser på å få i gang sirkulasjonen i muskulaturen igjen da. Må jo bare det siden det er ny PT time i morgen. Ønsk meg lykke til!

God mandag <3

 

 Hello 2017, I have been waiting for you!! I hope you all had a lovely New Years eve.

Yesterday was legday on my workout schedule, needless to say I can’t move today! Everything hurts! Climbing the stairs in my home are the worst, so I’m now considering getting an elevetar innstalled..uhm..just kidding..or maby not.. 😉  I don’t have any New Year’s resolutions, but I already decided in November/December that in 2017 I’m going to make one of my dreams come true, it is of course workout related. Exactly what my workout goal for 2017 are I will reveal in a later post.

Do you have any New Year’s resolution?

To improve my technique when it comes to weight lifting  I’m going to work with a personal trainer the next few weeks. I have already had one session with my trainer and I thought I was going to pass out at the end of the session.. So this is going to be intresting 😉 I have a new session tomorrow so wish me Luck!

-S-

2 Comments

  • Reply Maja 2. januar 2017 at 18:22

    Lykke til mot treningsmålet. Selv dropper jeg nyttårsforsetter i år 🙂

    • Reply Silje Janett 3. januar 2017 at 09:04

      Tusen takk for det Maja! Livet funker helt fint uten nyttårsforsett også 😉 Ønsker deg en fin dag 🙂

    Leave a Reply